Szárnyas húsos tarhonya

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 2-3 fiatal galamb
  • 5 dkg zsír
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 mokkáskanál pirospaprika
  • 15 dkg tarhonya
  • 2 cső zöldpaprika

Elkészítés

Megtisztítjuk és feldaraboljuk a galambokat. A zsíron világosra pirítjuk az apróra darabolt hagymát, meghintjük pirospaprikával, és a húsdarabokat átsütve rajta, vízzel bőven felengedjük. Mikor félig megpuhult, megsózzuk, beletesszük a tarhonyát (minél több tojásosat, annál jobb), és vizet utánatöltve, fedő alatt, lassú tűzön együtt puhítjuk. Tálaláskor kicsumázott, vékony zöldpaprikát szórunk a tetejére.

Megjegyzés

Készíthető pici csirkékből is.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.